По време на провеждащия се в Сочи форум Русия –Африка

...
По време на провеждащия се в Сочи форум Русия –Африка
Коментари Харесай

Русия договори минни проекти в Африка

По време на провеждащия се в Сочи конгрес „ Русия –Африка ” държавната корпорация „ Ростех ” подписа с Африканската банка за импорт и експорт съглашение за основаване на междуправителствена платформа за реализиране на планове в минното дело в страните от Африка.
Споразумението планува създаването на цялостна система за съдействие сред Русия и заинтригуваните африкански страни, панафриканските финансови институции и вложители за основаване на принадлежности за осъществяване и финансиране на аналитична, геоложка и проучвателна активност за идентифициране, изследване и по-нататъшно развиване на перспективни и привлекателни за вложителите минни обекти в африканските страни, оповестява РИА Новости.
Предполага се, че Африканската банка за импорт, чийто акционер е Русия в лицето на Руския експортен център, ще взе участие в плана като уредник на финансирането и координатор по взаимоотношението с африканските страни – сътрудници във „ Ви Холдинг ”.
Руският експортен център ще оказва поддръжка на участниците в плана в региона на износа и усвояването на нови пазари. Русия ще даде също сложни инженерингови услуги и действия, свързани с изследванията и реализирането на минни планове в Африка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР