По време на последния Sony State of Play Bloober Team

...
По време на последния Sony State of Play Bloober Team
Коментари Харесай

Работата по Silent Hill 2 Remake е почти завършена

По време на последния Sony State of Play Bloober Team и Konami ни показаха геймплей от Silent Hill 2. Но още веднъж не ни беше дадена точна дата за премиерата на играта. От самите Sony знаем, че Silent Hill 2 излиза по-късно тази година, само че единствено това. Тези дни имаме малко повече информация по този въпрос, а неин източник е Мотои Окамото, продуцент в Konami.

В диалог с Famitsu, Окамото разкрива, че играта е във финалния си стадий на разработка. Това би трябвало да значи, че модифицираната версия на Silent Hill 2 не е надалеч, само че Окамото отхвърля да дава повече детайлности.

„ Ние сме във финалните стадии на разработка. За страдание, малко неща мога да ви споделя към сегашния миг. Що се отнася до самата игра може да гледате на нея като на Silent Hill 2, както сте си го представяли. Но игра с красива визия, която се играе елементарно в днешния свят и ти оставя същите мемоари, които сте имали в предишното “, изяснява Окамото. За доближаване на края на работата по играта загатнаха нееднократно и Bloober Team. За последно, през януари в общественото пространство се появи Пьотр Бабиено, изпълнителен шеф на полското студио. В изявление за локалния Bankier, Бабиено съобщи, че маркетинговата акция за играта би трябвало да стартира скоро.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР