По време на първото си посещение в България установих, че

...
По време на първото си посещение в България установих, че
Коментари Харесай

Защо един швейцарец избра да прави бизнес у нас?

По време на първото си посещаване в България открих, че българите са доста качествени и скъпи като хора и че работят доста добре. За нас общуването с българите е доста елементарно. Това показа в утринния блок на Българска национална телевизия Ойген Петерханс, който е притежател на компания за произвеждане на кабели.

,,В Швейцария нямаме доста естествени благосъстояния, имаме главно вода и камъни. За нас, швейцарците, е по-важно да имаме хора, на които да се доверим и тъкмо такива са българите'', разкри още Петерханс и призна, че най-големият му проблем е езикът ни.

,,Българският език е сложен за проучване. Но нямахме други компликации. Смея да настоявам, че досега имаме доста добър климат, както добра поддръжка на политическо, икономическо и локално ниво'', съобщи той.

Накрая Ойген Петерханс разкри, че компанията е учредена преди 4 години с личен състав от 7 души, а през днешния ден в предприятието работят над 100 чиновници.

,,Мога да кажа, че имаме доста добър екип. Ние работим както бихме работили и в Швейцария. Възлагаме доста отговорности на нашите служители'', добави Петерханс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР