По време на отминалия PlayStation Showcase, Insomniac Games представиха продължителен

...
По време на отминалия PlayStation Showcase, Insomniac Games представиха продължителен
Коментари Харесай

Стана ясна премиерната дата на Marvel’s Spider-Man 2

По време на отминалия PlayStation Showcase, Insomniac Games показаха нескончаем геймплей от Marvel’s Spider-Man 2. В обява в формалния блог на PlayStation във връзка показаното видео, Insomniac дадоха обещание скоро да разгласят и премиерната дата на играта. Този анонс се случи през вчерашния ден, когато креативният шеф на играта Брайън Интихар се качи на сцената на Summer Game Fest 2023, с цел да разгласи, че Marvel’s Spider-Man 2 излиза на 20.10.2023. Той показа и две нови изображения на основните злодеи в играта – Кравън и Венъм.

Marvel’s Spider-Man 2 е продължение на първата игра от 2018, само че в играта ще забележим завръщането на Майлс Моралес, звездата от независимото издание Spider-Man: Miles Morales (2020). Тук е несъмнено и Питър Паркър.

Играта ще предложи голям отворен свят (два пъти по-голям от тази в играта от 2018), както и опцията да се трансферирате свободно от героя на Паркър към Моралес. Marvel’s Spider-Man 2 ще върне също и класическия черен симбиотичен костюм на Паркър. Той ще предложи обогатяване на геймплей механиките и методите за водене на пердах на Човека-паяк. Ще получите нови удари и благоприятни условия, като специфичен удар, който прилепя врага към стени и други обекти и подобен, посредством които вдигате във въздуха група неприятели.

„ Ние разбираме,че упованията за симбиотичния костюм са в действителност високи и искахме да го създадем като нещо особено и друго от това, което сте виждали “, изясни при започване на този месец в изявление за IGN Интихар. „ При набора от ходове и дейности на Майлс и Паркър става дума значително за скорост, акробатичност и еластичност, до момента в който симбиотът е мощ, мощност и експанзия “.

Играта излиза за платформата на PlayStation 5.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР