По време на откриването на Световното по футбол няколко сгради,

...
По време на откриването на Световното по футбол няколко сгради,
Коментари Харесай

Паника и евакуация в няколко сгради до "Лужники", по време на откриването на Световното

По време на откриването на Световното по футбол няколко здания, ситуирани наоколо до стадиона " Лужники " в Москва, са били евакуирани, оповестяват информационните организации. Причината за това са известията за заплаха от детонация.

Евакуация на хора е осъществена от постройката на Института по геохимия, ситуиран на ул. " Косингин " 19. В непосредствена непосредственост до този адрес, до Московския държавен университет е вентилационната зона на Стадиона. Тази постройка също е била евакуирана.

От пресслужбата на министерство на вътрешните работи на Русия в Москва нито са удостоверили, нито са отрекли за момента евакуацията.

На появили се видеозаписи, се виждат полицейската кола, кола за спешна помощ и противопожарните служби пред евакуираната постройка на улицата Косингин.

Общо 7 сигнала за заплаха от взривно устройство са били подадени, като единият е от фензоната на стадиона.





Видео от евакуацията вижте тук!

На 14 юни на стадион " Лужники " в Москва, се организира церемонията по откриването на Световното състезание по футбол. В 18:00 часа стартира и първият мач на шампионата сред националните тимове на Саудитска Арабия и Русия.

Превод: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!


ВСИЧКО ЗА МОНДИАЛА В РУСИЯ ЧЕТЕТЕ В БЛИЦ СПОРТ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР