По време на митинг в Ню Хемпшир бившият президент на

...
По време на митинг в Ню Хемпшир бившият президент на
Коментари Харесай

Доналд Тръмп покани Вивек Рамасвами на сцената по време на митинг

По време на протест в Ню Хемпшир някогашният президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп изведе на сцената американския бизнесмен Вивек Рамасвами , заяви АП.

Докато се обръщаше към поддръжниците на Тръмп, някогашният претендент за президент се застъпи за изпращането на военни за защита на южната граница на Съединени американски щати и акцентира нуждата да се гласоподава на изборите с хартиени бюлетини.

" Убеден съм, че този човек ще ни заведе в Белия дом " , сподели Вивек Рамасвами, визирайки Тръмп.

Тръмп изрази признателност за поддръжката на Рамасвами, като го приветства като " същински водач " и посочи другарските им връзки макар предходната конкуренция. Освен това Тръмп похвали някогашния си противник като " приказен " и " интелигентен човек " с " големи " хрумвания.

Вивек Рамасвами, мултимилионер, някогашен изпълнителен шеф в региона на биотехнологиите, се отдръпна от борбата за Белия дом в понеделник и поддържа Доналд Тръмп, откакто не съумя да събере задоволително гласове на вътрешно-партийните избори на републиканците в Айова.
 Тръмп с безапелационна победа на вътрешните избори в Айова
Тръмп с безапелационна победа на вътрешните избори в Айова

Той получи 51 % от гласовете

Тръмп събра последователи в Ню Хемпшир, като акцентира значимостта на изборната интензивност преди събранията в щата идната седмица.

Тръмп прикани присъстващите да не се успокояват , макар че водят в социологическите изследвания. Той акцентира на нуждата от обилни разлики, напомняйки за триумфа от предходната вечер в Айова.

В апела си към деяние Тръмп съобщи: " Трябва да си върнем страната, тъй като в случай че не го създадем, няма да имаме страна... Ще спечелим във вторник на равнище, което може би ще бъде даже по-голямо от това, което постигнахме нощес в Айова ".

Тръмп посочи историческата си победа на изборите в Айова, като я дефинира като най-голямата разлика в историята на партията .

Докато се обръщаше към поддръжниците си на протест в Ню Хемпшир, Тръмп посочи, че преди този момент е държал върха за забележителна победа в границите на партията. Забележките на някогашния президент подчертаха значимостта на достиженията му, оформяйки разказа към неговото водачество в партията.
 Европа се готви да остане сама, в случай че Тръмп се завърне
Европа се готви да остане сама, в случай че Тръмп се завърне

Тръмп в никакъв случай няма да се притече на помощ на Европа, в случай че бъде нападната

" Ние бяхме първият претендент в историята, който получи 52% от гласовете ", сподели Тръмп.

Бившият президент на Съединени американски щати съобщи на протест в Ню Хемпшир, че желае да се концентрира върху " побеждаването на кривия Джо Байдън ", а не върху други претенденти за президент на Републиканската партия.

" Наистина би трябвало да се обърнем към Байдън и да победим демократите ", сподели Тръмп и добави, че не желае да " губи време " с губернатора на Флорида Рон ДеСантис и някогашния губернатор на Южна Каролина Ники Хейли.
 Евангелие съгласно Тръмп
Евангелие съгласно Тръмп

Проблемът обаче не е във подправените пророци, а в това, когато те биват разпознати като достоверни от задоволително доста хора

Коментарите на Тръмп идват, откакто той произнесе много непредвидена тирада след спечелването на изборите в Айова. Посланието на Тръмп, в което той поздрави съперниците си и прикани за единение , беше несъмнено от специалисти като " премерено " и " неприличащо на Тръмп ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР