По време на извънредното положение се убедихме каква голяма пропаст

...
По време на извънредното положение се убедихме каква голяма пропаст
Коментари Харесай

Селфи с тайна: Как призрачен мъж обсеби снимка на Дженифър Лопес?

По време на изключителното състояние се убедихме каква огромна бездна има сред световноизвестните звезди и нас, елементарните хора. Докато нас ни поучаваха да седим в маломерните си жилища чартърен, звездите тънеха в лукса на именията си, в които имат всичко - басейн, фитнес, корт, същински кино зали. 

Виж още: След Андреа и Кобрата: Кои бяха най-шумните звездни раздели в българския шоубизнес?

В това се убедиха и почитателите на Дженифър Лопес, които бяха на самобитна разходка в дома ѝ посредством Instagram профила на певицата. В една от последните фотоси видяхме нейния домакински фитнес. " Ако не те провокира, не те трансформира ", написа тя под следната фотография:

Виж още: Принц Уилям: Това е един от най-плашещите моменти

Един подробност в тази фотография обаче тормози почитателите на певицата. Ако се приближи фотографията, се вижда необичайно лице на мъж сред пердетата на домашния ѝ фитнес:

Виж още: Баща и наследник: Актьорите, които се снимаха по фамилно му в хитови холивудски филми

Феновете се тормозиха за певицата, мислейки си, че става въпрос за папарак или внамиачен почитател, който следи Лопес и в дома ѝ. Е, истината се оказа напълно, напълно друга. " Това беше Zoom (бел.ред. известната платформа за конферентни видео разговори) ", изясни тя пред известния ефирен водещ Джими Фалън. А диалогът бил сред половинката на певицата, Алекс Родригес, и сътрудник по недвижими парцели. " Представете си, аз си упражнявам, а Алекс е в диалог с сътрудник. Не знам какво е правил - кашлял ли е, кихал ли е... ", чуди се певицата.

Виж още: Полезно: вода с лимон всеки ден и какво става с тялото, когато я пием по този начин

В останалата част от изявлението Дженифър Лопес споделя по какъв начин прекарва времето си по време на карантината. Певицата тренира интензивно и прекарва време с децата си. Тя признава, че пандемията е трансформирала трагично проектите ѝ за годината, само че пък е решена да не се ядосва.

Изображение: https://www.instagram.com/jlo/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР