По време на изслушване в Конгреса на САЩ бившият агент

...
По време на изслушване в Конгреса на САЩ бившият агент
Коментари Харесай

Дейвид Груш под клетва пред американския Конгрес заяви, че Пентагонът има останки от пришълци

По време на чуване в Конгреса на Съединени американски щати някогашният сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ и деец от войната Дейвид Груш съобщи, че Пентагонът е разкрил извънземен биоматериал в унищожени галактически кораби. Той твърди, че управляващите крият информацията и се готвят да преследват очевидците. По-рано по време на други чувания Груш съобщи, че американската войска разполага с цели извънземни галактически кораби. Той за известно време е бил член на групата на Пентагона, която е проучвала казуса с НЛО, което придава спомагателна тежест на неговите думи.

НЛО или, както в този момент се назовават, неидентифицирани аномални феномени (unidentified anomalous phenomena – UAP), са обект на засилен надзор от страна на държавното управление на Съединени американски щати през последните години заради високопоставените показания на достоверни очевидци. По време на актуалното чуване с изключение на Груш показания дадоха и други двама основни очевидци – Райън Грейвс и Дейвид Фравор. Двамата някогашни водачи от Военноморските сили на Съединени американски щати оповестиха за срещи с незнайни обекти във въздушното пространство по време на наблюдаване.

В своите свидетелски показания Груш твърди, че му е било обявено за съществуването на „ десетилетна стратегия за възобновяване на UAP и противоположен инженеринг„, само че му е бил отхвърлен достъп до нея, което го е предиздвикало да подаде жалбата. Груш, който от 2019 до 2021 година е бил член на работната група на Пентагона по въпросите на UAP, съобщи пред комисията, че информацията му е била предоставена от лица с дългогодишна история, доста от които също по този начин са споделили безапелационни доказателства под формата на фотоси, публична документи и класифицирани устни показания.

Груш под клетва съобщи, че американските военни са разкрили безчовечен биоматериал на хипотетични места на произшествия с неидентифицирани летящи обекти. Бившият сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ отхвърли да отговори на въпроса дали държавното управление на Съединени американски щати може да е имало контакт с извънземни форми на живот, като в същото време означи, че управляващите имат аварирали галактически кораби, в които е открит извънземен биологичен материал. По време на друго чуване през юни той също по този начин съобщи, че администрацията във Вашингтон разполага с „ непокътнати и отчасти непокътнати “ извънземни летателни апарати, които или са се приземили сполучливо, или са се разрушили. Самият той не е виждал каквито и да било извънземни кораби.

На уточняващ въпрос дали става дума за човешки или безчовечен биоматериал, някогашният сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ дава отговор: „ Нечовешки и това е оценката на хората, които са директно осведомени с програмата и с които разговарях “ Н.а въпроса дали е осведомен със фотоси тук-там на аварирали галактически кораби с незнаен генезис, Груш отговори, че не може да разисква това в открита, некласифицирана конюнктура.

В показанията си някогашният водач от Военноморски сили Райън Грейвс съобщи пред комисията, че количеството информация за UAP във въздушното пространство на Съединени американски щати е извънредно незадоволително.

„ Тези наблюдения не са редки или изолирани. Те са рутинни. Екипажите на военните самолети и комерсиалните водачи – подготвени наблюдаващи, чийто живот зависи от точното идентифициране – постоянно стават очевидци на тези феномени “, сподели той.

Грейвс разказва по какъв начин военноморски водачи, служещи на източното крайбрежие на Съединени американски щати, са следили обекти, които наподобява са останали неподвижни при ураганни ветрове, а по-късно ненадейно са се ускорили до свръхзвукова скорост.

В началото на 2023 година американското разузнаване разгласи, че броят на известията за неидентифицирани летящи обекти е повишен, и акцентира значимостта на подробния им разбор от позиция на националната сигурност. Към 30-ти август 2022 година Службата на шефа на националното разузнаване на Съединени американски щати е получила отчети за 510 случая на „ неидентифицирани въздушни феномени “. По-голямата част от отчетите идват от членове на военноморските и военновъздушните сили на Съединени американски щати, както и от американски организации. Да допълним, че през месец юни 2021 година Националното разузнаване на Съединени американски щати призна неидентифицираните летящи обекти за опасност за националната сигурност.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР