По време на гостуването си в Шоуто на Николаос Цитиридис

...
По време на гостуването си в Шоуто на Николаос Цитиридис
Коментари Харесай

Ухажори заливат с горещи предложения Пам от `Ергенът`

По време на гостуването си в Шоуто на Николаос Цитиридис атрактивната Пам показа любопитни елементи към себе си.

Освен че разкри повода, заради която си е тръгнала от сантименталното риалити предаване " Ергенът ", есеистката призна, че сега няма мъж до себе си, както и че прекарва огромната част от свободното си време във фитнес залата. 

 



 

Червенокосата красавица обаче означи, че въпреки и без половинка сега, ухажори не ѝ липсват. Загорели за ласките на Пам представители на мощния пол всекидневно обсипват любимката си с горещи оферти.

Под всяка от фотографиите ѝ е цялостно с похвали от фенове, които я молят да им написа персонални известия. Именно там Пам получава от непознати надалеч по-искрени и откровени самопризнания в обич. Някои от ухажорите обаче незабавно сменяли тона, когато Велидис не им отговорела, като даже започвали да я наскърбяват.

„ Някакъв човек ти написа какъв брой си сладка, готина и красива и, в случай че не им отговориш, стартират да те наскърбяват по всевъзможни способи ”, означи тя.

Немалко от почитателките на Пам ѝ признаха, че също са имали нейния опит, като допълниха, че сходно държание е симптом за ниска просветеност. „ И високо интелигентни са ми писали, почтено казано ”, продължи с признанията Пам.  
                             

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР