По време на годишното си празнично парти, служителите от компания

...
По време на годишното си празнично парти, служителите от компания
Коментари Харесай

Компанията, която изненада служителите си с бонуси за $10 милиона

По време на годишното си празнично празненство, чиновниците от компания за недвижими парцели в Мериленд получават червени пликове. Никой обаче не знае какво има вътре. Когато ги отварят, всичките 198 души екип на St. John Properties схващат, че получават изненадващи бонуси по приблизително към 50 000 $. Общо те възлизат на 10 млн. $, написа CNN.

" Когато отворих плика, изпаднах в цялостно неразбиране ", споделя Стефани Ридвей, помощник-мениджър за плановете в компанията. " Не можех да допускам, че това е истина. Дори нямам думи, които да опишат по какъв начин се усещах. "

Президентът на St. John Properties Лорънс Майкранц споделя, че са постигнали доста значима цел - да развият 20 млн. квадратни фута в недвижими парцели, удвоявайки площта за 14 години. " Искахме да създадем нещо, с цел да благодарим на всички наши чиновници, че ни помогнаха да реализираме задачата си и искахме то да е нещо огромно ", споделя той.

Всеки чиновник е получил пари въз основа на годините, които е работил във компанията. Най-малката сума - 100 $ е била за преди малко нает човек, който даже не е почнал. Най-големият
бонус е бил в размер на 270 000 $.

" Това беше в действителност едно от най-невероятните неща, на които съм ставал очевидец в живота си. Всички бяха обзети от страсти. Те крещяха, плачеха, смееха се, прегръщаха се ", споделя Майкранц.

" Хората започнаха да ни прегръщат, целуват, да ни стискат ръцете. Разказваха ни история след история защо ще употребяват
бонусите си. Някои ще могат умерено да си изплатят задълженията, ипотечните си заеми или студентските си заеми ", прибавя той.

За първи път в историята си, St. John Properties, която има осем разнообразни клона, е поканила всички свои чиновници отвън щата и техните посетители, като е покрила разноските за самолетни билети и хотел.

" Много сме горди с нашите чиновници. Те са основата и повода за триумфа на компанията. Искахме да им покажем какъв брой сме им признателни и мисля, че успяхме ", споделя Майкранц. /money.bg


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР