По време на футболния сезон феновете са съперници и следят

...
По време на футболния сезон феновете са съперници и следят
Коментари Харесай

Rivals United: bwin представя мащабна европейска кампания за ЕВРО 2020

По време на футболния сезон почитателите са противници и наблюдават напрегнато своите клубове. Но от 11 юни разликите към този момент нямат значение, защото на европейското състезание всички футболни запалянковци имат една и съща цел: да видят по какъв начин техният тим побеждава. През тези четири седмици всички са дружно, носят едни и същи фланелки и пеят еднакъв химн. Този контрастност - Rivals и United - е в основата на новата акция на bwin, един от марките на Entain plc. Основният претекст на акцията по време на Европейското състезание е споделеното неспокойствие от играта на националните тимове, а не толкоз съперничествата на клубовете.

bwin разпростира тази акция в цяла Европа. Турнирът ще се играе по едно и също време в Австрия, Белгия, България, Дания, Франция, Германия, Гърция, Румъния и Обединеното кралство. Изображенията са приспособени за всяка една страна и показват най-големите футболни съперничества в цвят. Клубовете, с които bwin има партньорски връзки, поддържаха фотосите. Цялата креативна идея и нейното осъществяване е създадена от Kolle Rebbe.

Стефан Хайлман, ръководещ шеф Digital Europe Entain: " Тази акция е премиера, с която желаеме да сложим нови стандарти в цяла Европа. С " Rivals United " ние подчертаваме по новаторски метод ангажираността си както на локалните пазари, по този начин и на интернационалните надпревари. bwin още веднъж дава терена на запалени по футбола почитатели, които поддържат тимовете си със пристрастеност. С неповторимия шампионат " King of Europe ", в който инфлуенсъри и почитатели играят като един тим за първото място, ние демонстрираме какво съставлява марката bwin: Автентичност и занимания с възприятие за отговорност. "

В България bwin ще излъчва телевизионната акция в Nova, Diema Sport, BNT, Max Sport. Кампанията ще участва във Фейсбук, както и в онлайн медии като Sportal.bg, Gol.bg и доста други уеб сайтове.

С " King of Europe ", шампионата за почитатели, една от най-успешните компании за спортни залагания открива нови измерения в границите на акцията: от 9 юни до финала на европейското състезание, националните тимове ще се състезават между тях. Това е времето, когато почитателите на спорта в България, Австрия, Белгия, Дания, Франция, Германия, Гърция, Румъния и Обединеното кралство би трябвало да изберат своя тим и да играят дружно. Петте най-хубави тима ще споделят джакпота от един милион евро, като 500 000-те евро за тима победител ще бъдат разпределени по равно сред всички участници.

Кристоф Билефелд, шеф на креативния отдел Коле Ребе: " Разделени от цветове, обединени от идея - даже най-големите съперничества във футбола се оставят настрани, когато става въпрос за любовта към играта или поддръжката на националния тим на огромни шампионати. Тъй като тази футболна истина сплотява цяла Европа, ние направихме от това съществена концепция на нашата акция за деветте европейски пазара на компанията. Чрез самостоятелно продуцирани филми ние изобразяваме другите национални съперничества по метод, който приляга най-много на bwin - с допустимо най-голяма достоверност и непосредственост до почитателите. "

Медийният бюджет на акцията " King of Europe " е над 10 милиона евро.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР