По време на бременността си Джулиана Гани е качила общо

...
По време на бременността си Джулиана Гани е качила общо
Коментари Харесай

Бебето при свекървата за 10 дни - защо не?! Джулката ще е модерна майка

По време на бременността си Джулиана Гани е качила общо 7 кг., като 4 от тях в действителност са тежестта на бебчето! Това споделиха тя и обичаният ѝ Илиян Найденов в първото си телевизионно изявление след появяването на сина им.

Виж още: Две седмици след секциото и към този момент е във фитнес! Джулката със тактика за бърза фит форма

Пред камерите на " На Кафе " младите родители описаха, че в действителност точно огромните размери на бебето наложили Джулиана да роди посредством секцио. Друга причина била, че по всичко личало, че точно точно на Нова година би се случило естественото раждане.

Виж още: Джулката си е вкъщи, посрещнаха бебчето с приказно празненство! Родителите загатнаха и за името

В първите мигове Джулиана вкъщи била панически! Самата тя в никакъв случай не била виждала толкоз малко бебче и не знаела по какъв начин ще се оправи с детето. Тогава огромна помощ ѝ оказал Илиян, който изкъпал сина им и му сменил памперса. 

Виж още: Теа и Наум обясниха на кои три дами са кръстили щерка си! Какви са страховете им?

Иначе напълно скоро ще стане факт книгата на Илиян, в който той е разказал тайната на здравословната бременност, при която и плодът приема всичко належащо за развиването му, и майката не качва прекалено много килограми.

Виж още: Златка Райкова разноски бебето и е в топ форма - месец след раждането! Каква е тайната ѝ?

Двамата родители са безапелационни, че не биха имали проблем да оставят новороденото за десетина дни при някоя от бабите, с цел да може двамата да заздравят интимните и духовните си взаимоотношения. 

Виж още: Изненада по Коледа: Славея Сиракова сподели бременно коремче!

И по друго проличава, че двамата ще са съвременни родители с съвременни разбирания - Джулката няма проблем със следродилни депресии, тъй като постоянно оставя бебето на Илиян, с цел да може тя на мира да пие кафе с другарка.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР