По време на безумните сделки с футболисти, които сега осъдиха

...
По време на безумните сделки с футболисти, които сега осъдиха
Коментари Харесай

Майкъла пред ТОПСПОРТ: Моят подпис стои за привличането на само двама в ЦСКА

По време на безумните покупко-продажби с футболисти, които в този момент осъдиха ЦСКА и клубът би трябвало да заплати 3 милиона лв., притежатели на " алените " са Димитър Борисов и Иво Иванов от " Титан ". А изпълнителни шефове Венцислав Живков и Георги Илиев. Вчера ТОПСПОРТ разгласява вест, в която напомни това. Днес с нас се свърза Илиев, с цел да внесе повече изясненост по тематиката. Той е безапелационен, че неговият автограф стои върху документите на единствено двама играчи - Ивайло Чочев и Венцислав Василев. Първият беше взет от Чавдар (Етрополе), а вторият от Миньор (Перник).

" Да, през годините са подписвани безумни контракти с футболисти, с техните сътрудници. Връщаме се 10 години обратно и виждаме отговорности на ЦСКА от 17 милиона и още 10 към Национална агенция за приходите. Тогава притежатели бяха " Титан ", само че доста други са завлекли клуба с огромни суми. Като приказваме особено за Бенжелюн и другите, които бяха привлечени през оня сезон, тогава треньор е бил Стойчо Младенов. Да каже най-малко гледал ли е тези играчи или са му ги довели. То не са единствено те, несъмнено са над 50 сходни случая. От Своге, от Мездра, от кое място ли не идваха всякакви футболисти за големи суми като заплати и пари за сътрудниците им. Само един Спрокел коства на ЦСКА 700 000, това не е обикновено.

Видях известието в уеб страницата на клуба. Но да не визират мен, тъй като съм подписал единствено два контракта с футболисти. Името ми стои под покупко-продажбите с Ивайло Чочев и Венцислав Василев. Всички контракти са си в ЦСКА. Най-добре Гриша Ганчев да ги извади и всичко да стане ясно на хората. По това време имаше 87 контракти единствено за чужденци, преди " Титан " и по тяхно време. Много от тях такива - безумни ", сподели Майкъла пред ТОПСПОРТ .

" Не е истина, че Борисов и Иванов са раздавали големи заплати съгласно това дали някой състезател им е приветлив като човек. Все отново са предприемачи. И те, всеки притежател на ЦСКА е имал проблеми с дължими пари към напуснали футболисти. Но в този момент най-вече се събира отново на Ганчев. Плати 8 милиона за емблемата, идват още 3, нека не се появят и още, и още... Какво да направи той? Плаща, с цел да го има ЦСКА...

Не имам вяра акцията с даренията на почитатели да успее, макар че имат предпочитание да оказват помощ. Може би ще съберат дребен % от тези 3 милиона лв.. Но, отново приканвам да се извадят договорите. Да се види кой ги е подписал. Не съм аз. Аз съм единственият шеф на ЦСКА, който извадих от личния си джоб и направих ремонт на Сектор " А " на " Армията ", добави той.

" Не желая да упреквам Стойчо Младенов. Може да са му довели тези футболисти без да ги желае. А, в случай че ги е изискал той, отново не е главен провинен. Всеки притежател може да реши и да откаже. Все отново те дават парите, не треньорите. Откакто е Ганчев, такива безумия в ЦСКА не стават. Не се подписват такива контракти, тъй като индивидът знае по какъв начин да управлява клуба. Прави го вярно. Но, аз нямам виновност. Звънят ми хора тези дни и ми споделят: " Майки, за какво по този начин? Защо си подписвал такива контракти? ". Да се види черно на бяло, да ги дадат на медиите. Да не ме замесват мен. Не е правилно по този начин. Защото съм помагал на ЦСКА ", приключи Георги Илиев.
 Феновете на ЦСКА да
Феновете на ЦСКА да " благодарят " на " Титан " и двама изпълнителни шефове

За безумните прехвърляния
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР