По време на Автосалон 2017 г. Райфайзен Лизинг България предлага

...
По време на Автосалон 2017 г. Райфайзен Лизинг България предлага
Коментари Харесай

Одобрение за лизинг за десет минути и специални условия по време на автосалона

По време на Автосалон 2017 година Райфайзен Лизинг България предлага на клиентите опция за утвърждение на лизингови покупко-продажби за покупка на автомобил в границите на 10 минути на място, оповестиха от финансовата институция. Подробности могат да се научат на щанда на компанията в зала 5 на Интер Експо Център.

Там финансотава институция демонстрира и своята уеб основаната платформа за утвърждение на покупко-продажби. По време на ревюто, " Райфайзен лизинг " предлага и лизинг при по-изгодни условия. Срокът на лизинга за нови коли е до 72 месеца, минималното самоучастие е 10%, а валутата – лв. и евро.

" Райфайзен лизинг " предлага цялостната гама от лизингови артикули като финансов и действен лизинг, застраховки, митническо освобождение, регистрация на коли, както и ръководство на автопарк. Активите отдавани на лизинг включват както транспортни средства като коли, камиони и ремаркета, по този начин и строителни машини, селскостопанска техника, уреди и индустриално съоръжение, и недвижими парцели.

Специални условия по време на автосалона оферират и от УниКредит Лизинг, които са формален лизингодател на Автомобилен салон София. Компанията предлага лизинг с рента от 0.99 до 2.99%, според от определения период за погашение. По данни на водещата лизингова компания на пазара, за първата половина на 2017 лизингът на леки коли регистрира растеж от над 30% на годишна база.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Автосалон София (71)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР