По тялото му били открити 22 рани и отоци, заради

...
По тялото му били открити 22 рани и отоци, заради
Коментари Харесай

По-Страшно От Хорър! Богдана Маринова Уби Собствения Си Съпруг С Нечовешки Изтезания! Страшно Е, По Тялото Му Има

По тялото му били открити 22 рани и отоци, поради което се счита, че сърцето му не е издържало на непрекъснатия стрес, на който бил подложен. Безжизненият мъж бил открит в дома си в Пистоя на 5 февруари 2017 година

Маринова беше задържана година след гибелта на Моленди. Това стана след дълъг и комплициран развой по събиране на доказателства против нея. След месеци следствие, включващо управление на телефонните диалози и взимане на показания от 30 очевидци, следователите стигнали до заключението за жестокото отношение на дамата към пенсионера.

Според управляващите българката биела и унизявала Моленди, който лишавала от всевъзможни финанси. Често той бил заставен да проси пари от съседи и познати. Стаята, където било намерено тялото му, била избрана от следователите като стая на мъченията - в нея имало единствено легло, а стените били оцапани с кръв.

Прокурорът по делото изиска 17 година затвор за българката, само че съдът реши още по-тежка присъда от 18 година поради казус в правосъдното минало на дамата.

През 2007 година арбитър в Сиена заповядал отдалечаването на Маринова от къщата, в която по това време се грижела за възрастен човек. И в този случай обвиняването към нея било за малтретиране. Малко по-късно тя била сложена под домакински арест за неспазване на приложената ѝ мярка. През 2009 година я осъдили на 1 година и 10 месеца затвор, само че присъдата не била изпълнена. Маринова се преместила в Пистоя, където се омъжила за Моленди.

Българката постоянно е отричала да е прилагала принуждение над мъжа си. Според нея той падал, тъй като страдал от епилепсия.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР