По този начин социалната мрежа показва, че се опитва да

...
По този начин социалната мрежа показва, че се опитва да
Коментари Харесай

Instagram тества функция, която ви позволява да споделяте публикации само с “близки приятели“

По този метод обществената мрежа демонстрира, че се пробва да даде на потребителите повече надзор върху това кой може да преглежда изявленията им.

Социалната мрежа Instagram тества функционалност, която ви разрешава да споделяте известия единствено с групата от “Близки другари “. През последните няколко дни редица консуматори, в това число и Лия Хаберман, откриха това.

Компанията удостовери пред TechCrunch, че тества функционалността в няколко страни, само че не прецизира в кои.

„ Тестваме опцията хора в определени страни да споделят изявления в излъчвания с околните си другари. Ние постоянно търсим нови способи за нашата общественост да показва себе си и да поддържа връзка в Instagram “ — сподели представителят на Meta.

Това е първият път, когато опцията “Близки другари “ се появява за изявленията в главната емисия. До момента е употребена в Notes и Reels. Потребителите ще могат да видят новата функционалност в падащото меню „ Избор на публика “. По този метод обществената мрежа натъртва на поверителността и демонстрира, че се пробва да даде на потребителите повече надзор върху това, кой може да преглежда техните изявления.

Ако опцията за шерване на изявленията в излъчванията единствено с близки другари стане обществена, това евентуално може да се понижи желанието на потребителите да основават различни сметки за своя непосредствен кръг, в допълнение към главния.

Ще ви напомним, че по-рано Instagram внедри ограничавания, с цел да отбрани по-добре потребителите от нежелани изображения и видеоклипове в персоналните известия от непознати. Отсега нататък можете да изпратите единствено едно персонално известие до консуматор, който не е почитател на подателя. Такова известие може да бъде единствено текстово. Можете да добавяте фотоси, видеоклипове или да записвате гласови известия и да ги изпращате единствено откакто бъде призната поканата за връзка.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР