По този алгоритъм, спецназа се надява да си печели делата,

...
По този алгоритъм, спецназа се надява да си печели делата,
Коментари Харесай

Адв. Иван Петков: Дизеловия Геш-Магнауреца работи по алгоритъм

По този логаритъм, спецназа се надява да си печели делата, най-малко на първа и втора инстанция! Какъвто спецназа и логаритъма, подобен и съда! Само да не беше споменавал по телефона на една напориста кореспондентка, какво решение е взел, половин час преди да постанови решението! Щото решението изтече по тв приемника преди съдията да го прочете в зала!
Това разяснява във връзка последните дейности на прокуратурата против правни адвокатски фирми и арестувани юристът и някогашен апелативен прокурор на София Иван Петров в профила си във Facebook. Вижте целия му коментар.

Как работи спецназа на Дизеловия Геш-Магнауреца:

1. Обискираш адвокатски адвокатски фирми и къщи на обвинени по друго дело.
2. Повдигаш обвиняване на юриста и съдружниците му по делото, по което са бранители, с цел да ги разкараш от това дело! За всеки случай им повдигаш обвинявания по още 3-4 каузи, с цел да не могат да се появят по тях като бранители.
3. Излизаш по услужливи медии и обявяваш какъв брой обвинявания си повдигал против въпросните юристи, като ги компрометираш като експерти. Използваш опцията за дребни музикални форми на огромните братя от Европа и оттатък океана.
4. Рано на разсъмване арестуваш очевидци по най-милото ти дело, рожбичката на живота ти, по което си заел наведена поза от дълго време и очакваш шута, който да те заведе на Луната. Няма значение, че делото се води от 5 години и документите май са подправени от главния ти очевидец. Мълчиш 3 дни за арестите, нима се размине абсурда.
5. Намираш си арбитър, който преди този момент е бил прокурор и сте в отлични връзки от това време.

6. Съдията, при направени му верни заключения, постановява всички да стоят в кауша.

Само да не беше споменавал по телефона на една напориста кореспондентка, какво решение е взел, половин час преди да постанови решението! Щото решението изтече по тв приемника преди съдията да го прочете в зала!

По този логаритъм, спецназа се надява да си печели делата, най-малко на първа и втора инстанция! Какъвто спецназа и логаритъма, подобен и съда!
Нали?

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР