По това време от годината няма нищо по-хубаво от планината,

...
По това време от годината няма нищо по-хубаво от планината,
Коментари Харесай

Топ мацки стоплиха Стратимир на Витоша! Риалити звездата се оказа приятел с известен рапър

По това време от годината няма нищо по-хубаво от планината, положителни другари и уютно място, на което да се скрием от студа. Именно с всичко това съумя да се похвали на стори Стратимир от " Игри на волята ", а приятелите му са повече от любопитни.

В компанията бяха тиктокърките Сузи и Рени, както и рапъра Vessou. На късото видео се вижда, че компанията снима нещо, евентуално влог, тъй че най-вероятно скоро ще забележим и резултата от фотосите.

Виж още: Диона би засрамила Джей Ло с тази фотография! Певицата сподели секси извивки

А те са се състояли на Витоша. Или най-малко това разбираме от профилите на Сузи и Рени, които качиха и фотоси от разходката на студа. " Зимна приказка ", радва се Рени.

Стратимир, който по принцип е от Варна, все по-често стартира да поддържа връзка и да се снима с много и известни мацки. Последната в самобитната сбирка е Ваня от предходния сезон на " Игри на волята ", с която потренираха. 

Виж още: С нея ли мачка чаршафите? Галин сподели фамилиарност с незнайно момиче 

Е, към Стратимир може и да има мацки, само че истината е, че той другарка няма! Дори неотдавна в коментар под фотография написа, че за новата година си пожелава да не го питат непрекъснато дали е по отношение на Елизабет от Игрите. Той показа в изявление пред нас, че няма и желание да се ангажира с някаква връзка - просто сега желае да се концентрира върху рисковите спортове и марката, който развива. 

Изображение: https://www.instagram.com/suzieandreni/
https://www.instagram.com/vessou_official/
https://www.instagram.com/balkan.beast/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР