По-топло време ни очаква днес, като в следващите дни то

...
По-топло време ни очаква днес, като в следващите дни то
Коментари Харесай

По-топло време, но сутрин ще остане мразовито

По-топло време ни чака през днешния ден, като в идващите дни то ще се усети още по-осезаемо. Атмосферното налягане едва ще се намали, само че ще остане по-високо от междинното за месеца.

През нощта ще бъде най-вече ясно. В източната половина от страната ще духа до сдържан югозападен вятър, до момента в който на запад ще е съвсем безшумно. На обособени места в котловините и низините видимостта краткотрайно ще бъде понижена. Минималните температури ще са сред минус 8° и минус 3°. Утре ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността в източните региони. Ще духа до сдържан западен, в Източна България – югозападен вятър. Дневните температури ще се покачат и оптималните ще са най-вече сред 4° и 9°.

Над планините облачността ще е променлива, в утринните часове - постоянно забележителна, само че ще е съвсем без превалявания. Ще духа сдържан и мощен западен вятър. Температурите ще се покачат и оптималната на височина 1200 метра ще е към 0°, на 2000 метра - към минус 6°.

Над Черноморието ще доминира слънчево време. Ще духа сдържан югозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще са сред 1° и 4°. Температурата на морската вода е към 8°. Вълнението на морето ще е 1 - 2 бала.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР