По-тъмно снощи, Столична община премахна комплекса от арки от пространството

...
По-тъмно снощи, Столична община премахна комплекса от арки от пространството
Коментари Харесай

Премахнаха арките от пространството пред храм-паметника Св. Александър Невски

По-тъмно нощес, Столична община отстрани комплекса от арки от пространството пред храм-паметника " Св. Александър Невски ". Декорацията, която беше част от коледната декорация беше демонтирана единствено седмица откакто беше сложена. И до момента софиянци и посетители на града търсят смисъл във краткотрайната апаратура, както и в аргументите за неговото унищожаване.

Общата цена на коледната декорация, плюс концерт и откриването ѝ на най-новата пешеходна зона на столицата - пред храм-паметника " Свети Александър Невски " е 50 хиляди лв..

Тази заран София е с една декорация по-малко за Коледните празници. А точно късно нощес бяха отстранени поредицата от коледни арки, които . И до момента не става явен смисъла за слагането им, както и повода за премахването им.

Въпреки вълната от подигравателни мнения в обществените мрежи по отношение на арките, мненията на столичани за слагането и премахването им не са единомислещи:

Българска национална телевизия: Арката разбрахте ли защо е поставена?

- Не, нощес гледахме че се вижда " Александър Невски " като позиция, само че не, а и за какво я махнаха? Нещо не са я харесали очевидно...

- Много несериозно просто, следващо разходване на пари. Градът не е изглеждал в никакъв случай по-грозно преди празниците. Никакви украси, виждате сами, безусловно безсрамие.

- Да ви кажа откровено, на мен ми харесваше. Нещо по-различно, хубаво, за какво постоянно хубавото го унищожаваме, а неприятното да пристигна - за какво? Просто аз се удивлявам.

След като арките бяха отстранени, будни жители откриха нов проблем на - разрушената настилка.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР