По-строги мерки за сигурност ще бъдат предприемани в Галиче след

...
По-строги мерки за сигурност ще бъдат предприемани в Галиче след
Коментари Харесай

Бащата на Андрея: Законът в България защитава убийците

 По-строги ограничения за сигурност ще бъдат предприемани в Галиче след убийството на 18-годишната Андрея. Докато това се случи обаче хората в селото упорстват за обективна присъда за причинителя на закононарушението. Хората в Галиче упорстват за по-строги ограничения за сигурност, както и за оптималната присъда на причинителя.Близки на убитата се събраха тази заран площада пред кметството на селото.

Организаторите на митинга споделиха, че упорстват за приемането на оптималната присъда за причинителя на убийството, използване на по-строги ограничения при излежаването на присъдите от сходен темперамент и смяна в наказателния кодекс, обвързвана с увеличение на присъдите за лица под 18-годишна възраст. " За в този момент хората са спокойни и няма напрежение. Жителите стартират подписка за смяна на наказателния кодекс ", разяснява кметът на Галиче Страхил Стоянов пред Българска национална телевизия.

В селото има засилено полицейско наличие. В Галиче ще има патрул, който да обикаля, както и ще се сложи видео наблюдаване. Бащата на убитото момиче Асан Руменов сподели, че желае доживотна присъда без право на подмяна. Според него законът сега пази убийците.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР