По стара традиция в историята на реалити форматите, изтече информация

...
По стара традиция в историята на реалити форматите, изтече информация
Коментари Харесай

Разбра се коя е победителката в шоуто „Ергенът“

По остаряла традиция в историята на реалити форматите, изтече информация коя е участничката,  спечелила формата „ Ергенът “, оповестява HotArena, базирайки се на информация на свои хора от екипа на шоуто.

Още след излъчването на първия епизод „ Ергенът “ бе атакуван от фенове, че шоуто е нагласено, а участничките имат гаджета. Голяма част от потребителите считат, че предаването е напълно за участниците да наберат известност и действително никой естествен не би търсил любовта на живота си в предаване, борейки се за изцяло чужд мъж.

Виктория Капитонова  нашумя с изявата си в Мастършеф. Тя неведнъж е изтъквала, че има мъж до себе си. Твърди се, че гаджето ѝ е известен предприемач от Благоевград. Капитонова отхвърля да разяснява персоналния си живот напоследък.

" Това не е ваша работа ", дава отговор тя на въпросите има ли мъж до себе си.



Тя е на 27 година, родена е в гр. Чебоксари, Русия, само че през 2011 година идва в България, с цел да учи „ Бизнес администрация и маркетинг “. Работи като инфлуенсър в Instagram,  Tik Tok и YouTube, където профилите ѝ наброяват над 200 хиляди почитатели.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР