По случай празника на авиацията и Българските военновъздушни сили президентът

...
По случай празника на авиацията и Българските военновъздушни сили президентът
Коментари Харесай

Президентът поздрави военните летци по случай празника им

По случай празника на авиацията и Българските военновъздушни сили президентът и висш главнокомандващ Румен Радев взе участие в тържествена гала пред Паметника на българския авиатор до постройката на Народното събрание.

Държавният глава одобри почетния часовой и поздрави летците за празника, пожела им религия и по-добро бъдеще, в което ще разпрострат качествата си.

По мотив процедурата за избор на нови изтребители президентът прикани да се резервира безмълвие, до момента в който върви процедурата. Военният министър Красимир Каракачанов, който също участва на церемонията, акцентира, че се чака до края на година да има подписан контракт за новите самолети.
 © БТАРумен Радев - президент на Република България: В авиацията има един доста прекрасен термин " радиомълчание ". Аз приканвам и премиера, и министрите и народните представители да запазят радиомълчание, до момента в който тече работата на междуведомствената комисия. Нека покажем, че сме цивилизована страна и бистрота, обективност и равнопоставеност не са празни приказки.  © БТА
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР