По случай Националния ден на оргазма, отбелязван на 31 юли

...
По случай Националния ден на оргазма, отбелязван на 31 юли
Коментари Харесай

Кои са най-шумните в леглото

По случай Националния ден на оргазма , отбелязван на 31 юли в страни като Англия, Съединени американски щати и Австралия , в. "Дейли остарял " предлага няколко забавни обстоятелството за кулминационната точка в половия акт:

- Идеята за честването идва от Бразилия. Страната обаче отбелязва Националния ден на оргазма през август.
 Всеки ден е ново начало! Edna предлага Всеки ден е ново начало!
- Оргазмът - кулминационната точка в половия акт, не всеки път е изпълним за дамите. Едва 64% от тях доближават връхната точка при сексуален контакт , за разлика от 91% от мъжете. А световно изследване, направено от производители на секс играчки демонстрира, че 70% от британките доближават неведнъж до връхната точка в половия акт.

- Анкета, обхванала 2200 души от 21 страни, разкрива, че 11% от жителите на Англия получават най-малко един оргазъм на ден. Първенци по този индикатор са норвежците - 35% от тях настояват, че доближават полова кулминационна точка най-малко един път дневно. Най-ощетени във връзка с оргазмите са германците - 2,54% от споделят, че в никакъв случай не са изпитвали висшо полово удовлетворение.

 b Thinkstock

- Средният брой на оргазмите в световен мащаб е два или три седмично. 30% от жителите на Бразилия доближават полова кулминационна точка единствено един път седмично.

- Най-интензивни оргазми изпитват жителите на Чили, Италия и Испания. Макар да са в челната тройка по брой на седмични оргазми, при австралийците връхната точка в секса е с най-нисък интензитет.

 b Thinkstock

- Най-шумни в леглото в сюблимния миг са бразилците, следвани от норвежците. Най-сдържана е половата кулминационна точка на португалците, следвани от датчаните. В реалност сред озвучаването на оргазма и неговия интензитет няма никаква връзка. Шумният секс се обуславя от културни разлики.

 b Thinkstock

 апп Edna.bg

 апп Edna.bg
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР