По случай Деня на Европа тази вечер жителите и гостите

...
По случай Деня на Европа тази вечер жителите и гостите
Коментари Харесай

Мащабен светлинен и звуков спектакъл ще бъде прожектиран на сградата на МС по повод 9 май

По случай Деня на Европа довечера жителите и гостите на столицата ще могат да следят огромен светлинен и звуков театър, който ще бъде прожектиран на постройката на Министерски съвет.

Това е най-голямото 3D звуково и светлинно шоу, правено до момента в България, сподели в изявление за предаването „ Хоризонт до обед “ ръководителят на Бюрото на Екологичен потенциал в България Теодор Стойчев.

Специалното събитие е създадено взаимно с българско студио, притежател на голям брой европейски награди за осветление на знакови здания в Европа и по света. За да могат всички искащи да станат част от празника, филмът ще бъде излъчен 4 пъти в продължение на час.

Гарантирам на всички, които могат да дойдат на площад „ Независимост “ в 21.30 часа тази вечер, ще се насладят на едно прелестно, забавно и вълнуващо шоу, добави той. Шоуто ще се предава онлайн в интернет на страницата на Бюрото на Екологичен потенциал в България, както и на фейсбук страницата на Бюрото.

С прожекцията под наслов „ Днешният ден “, отдадена на Европейската година на културното завещание, ще бъде маркирано и първото Българско европредседателство., изясни Стойчев: „ Идеята е да бъдем по-обединени и да забележим своето общо бъдеще в Европейски Съюз. Искаме за 9-ти май да представим нещо по-различно, нещо, което да бъде наслаждение за хората да участват. Това е нещо друго. Историята на Европа ще бъде разказвана по най-различни способи “.

Достъпът до спектакъла ще бъде свободен. Събитието ще премине при засилени ограничения за сигурност, а площад „ Независимост “ ще бъде затворен за придвижване. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР