По случай Деня на детето треньорът на националния отбор Ясен

...
По случай Деня на детето треньорът на националния отбор Ясен
Коментари Харесай

Трима национали и Ясен Петров зарадваха феновете в Разград

По случай Деня на детето треньорът на националния тим Ясен Петров и футболисти на " лъвовете " зарадваха почитателите през днешния ден в Разград.

Селекционерът на България и трима от играчите - Иван Турицов, Илиян Стефанов и Филип Кръстев посетиха особено проведената фен-зона за последователи на българския народен тим на Ларгото в града, където се срещнаха с дребни и огромни почитатели.

Щастливи и разчувствани, най-малките ентусиасти имаха опция да тестват уменията си на футболните атракциони със своите любимци. Селекционерът Петров и футболистите премериха сили с децата в електронните спортове в обособената гейминг-зона.
 Борислав Михайлов посети лагера на националите и контракти наградите заЛигата на нациите
Борислав Михайлов посети лагера на националите и контракти наградите заЛигата на нациите

Мачът със Северна Македония е на следващия ден

И по-късно повече от час раздаваха подписи за наслаждение на последователи от всички възрасти. Феновете не пропуснаха опцията да се снимат с треньора и играчите от националния тим. Сред тях беше и зам.-кметът на общината Мирослав Грънчаров.

Фен-зоната за семействата на националния тим на Ларгото в Разград ще бъде отворена до края на втория дуел в неделя вечерта, когато националите посрещат Грузия. На площада е ситуиран и огромен LED-екран. Има и място за храни и питиета.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР