По разпореждане на премиера Бойко Борисов министърът на околната среда

...
По разпореждане на премиера Бойко Борисов министърът на околната среда
Коментари Харесай

Ревизоро видя - няма багер в Рила

По предписание на премиера Бойко Борисов министърът на околната среда и водите Емил Димитров направи инспекция на място на осъществяването на дейностите по план " Устойчиво ръководство на Национален парк " Рила " II-ра фаза ", оповестиха от Министерство на околната среда и водите.

Сутринта на съвещанието на Министерски съвет Борисов разпореди на Ревизоро: " И повече такива нелепости да не се вършат. Това са такива кътчета и места, които багери, валяци, трошляк.

Каквито и да са доброжелателни подбудите има способи и инструмент да се направи по този начин, че да не нервира феновете на природата. А и мен ме нервира. Седнете на чай билков, липов, вземете си мента, глог и валериан, отидете и направете пътеките на Рилските езера… да станат хубост ".

Министърът обходи региона на Рилските езера и установи, че строителната техника е изведена от обекта и дейностите по плана са спрени. Установени бяха нарушавания в осъществяването на плана, за които ще бъде направен обстоен отчет до министър-председателя.

" Радвам се, че го няма багерът тук и ги няма камионите, за мен те не са си свършили добре работата, мен в случай че питата, би трябвало въобще да ги махнем, в случай че ще го вършат по този начин, по-добре да не го вършат, въпреки това, ние в никакъв случай към този момент няма да получим пари от Европейски Съюз ", сподели на място Димитров, съобщи bTV.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР