По-рано този месец рапърът Diddy бе обвинен от бившата си

...
По-рано този месец рапърът Diddy бе обвинен от бившата си
Коментари Харесай

Diddy и новите обвинения в изнасилване и сексуално посегателство срещу рапъра

По-рано този месец рапърът Diddy бе упрекнат от някогашната си другарка Каси в полов тормоз и обезчестяване. Обвинения, които няма да стигнат до съда, тъй като единствено няколко дни по-късно двамата се споразумяха.

Към момента не е ясно при какви условия и какво е предиздвикало Каси да отдръпна обвиняванията. Но това не значи, че проблемите за Шон Комбс, както е същинското му име, са завършили.

От Insider разбираме, че още една жена е обвинила рапъра в полово принуждение. Джой Дикърсън-Нийл твърди, че през 1991 година, когато е била студентка, Diddy я е дрогирал и насилил полово.

Освен това обвиняването се добавя от изказванията, че рапърът е снимало действието си и по-късно го е посочил на другари. Разбира се, представител на Diddy отхвърля обвиняванията, като ги окачествява като изфабрикувани. А задачата е да бъдат завоюва някакви пари.

Дикърсън-Нийл твърди, че през 1991 година Комбс я е поканил на среща, а откакто са вечеряли я е завел в студиото си. Когато е тръгнала да слиза от колата обаче е усетила, че краката не я държат и по тази причина мисли, че рапърът я е дрогирал по време на вечерята.

В резултат на случилото се дамата е изпаднала в меланхолия и е прекъснала следването си. Тепърва следва да разберем дали Diddy ще реализира бързо съглашение и по това обвиняване, или ще се стигне до съд.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР