По-рано този месец главният изпълнителен директор на Apple Тим Кук

...
По-рано този месец главният изпълнителен директор на Apple Тим Кук
Коментари Харесай

Първото нещо, което Тим Кук прави всеки ден

По-рано този месец основният изпълнителен шеф на Apple Тим Кук взе участие в подкаст с певицата Дуа Липа, която го помоли да опише всекидневието си. Повечето от изброените от Кук неща не бяха по никакъв начин изненадващи, само че в коментара му се откри един табиет, който всеки водач би трябвало да обмисли да добави към утринната си рутина.

„ Прекарвам първия си час в работа с имейл “, сподели Кук. „ Следвам това много прецизно. Чета имейли от доста клиенти и чиновници. И клиентите ми споделят неща, които харесват в нашата компания, или неща, които желаят да се трансформират. Служителите ми дават хрумвания. Но това е метод да останете на земята във връзка с това какво усеща общността “, показа той.

Това не значи, че би трябвало да прекарвате един час дневно в четене на имейли. Не мисля, че и Кук би трябвало да го прави. Всъщност има доста проучвания, които демонстрират, че гледането на екрана на вашия смарт телефон като първото деяние, което предприемате всяка заран, не постоянно е най-здравословният метод да започнете деня си.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР