По-рано тази година Tecno пусна на пазара Phantom V Fold,

...
По-рано тази година Tecno пусна на пазара Phantom V Fold,
Коментари Харесай

Лийк за сгъваемият смартфон Tecno Phantom V Flip разкрива кръгъл външен дисплей и голяма батерия

По-рано тази година Tecno пусна на пазара Phantom V Fold, един от най-достъпните сгъваеми смарт телефони досега, и наподобява, че компанията създава още един сгъваем смарт телефон. Изтече информация за идния Tecno Phantom V Flip с изчистен кръговиден външен екран.

Нови изображения на Tecno Phantom V Flip се появиха с общителното подпомагане на @PassionateGeekz и Newzonly. Изображенията демонстрират дизайна на сгъваемият смарт телефон, който наподобява много наподобява на Phantom V Fold. Той има същия главен дизайн и тип на пантата.

Това, което е забавно и неповторимо тук е капакът на екрана на Phantom V Flip, който е по-малък. Новият екран е с кръгла форма и се намира в пръстен, в който са ситуирани датчиците на камерата и LED светкавицата. Дисплеят наподобява съвършен за потребителски интерфейс, сходен на този на смарт часовник. Това не е безусловно нова концепция, защото Huawei също експериментираше с нея, само че въпреки всичко е много смела и неповторима спрямо все по-големите екрани на сходни смарт телефони като Galaxy Z Flip 5 и Motorola Razr+, като в същото време евентуално понижава разноските посредством потреблението на по-малък панел.

Освен всичко това се загатва, че външният екран ще е с диаметър 1,32 инча, до момента в който вътрешният екран ще е 6,9-инчов. Твърди се, че устройството ще се зарежда от процесор MediaTek Dimensity 8050 в композиция с 8 GB RAM и 256 GB вътрешна памет. Камерите, заобикалящи екрана включват 64MP главен датчик и 13MP спомагателен датчик, а от вътрешната страна Phantom V Flip разполага с 32MP селфи камера. Съобщава се, че батерията ще е с потенциал 3900 или 4000 mAh, което е повече от 3700 и 3800 mAh в Motorola Razr+ и Galaxy Z Flip 5.

Phantom V Flip може да се появи през октомври и се чака да бъде разполагаем в 3 цвята: черен, бял и виолетов.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР