По-рано тази година Еван Рейчъл Ууд използва социалните мрежи, за

...
По-рано тази година Еван Рейчъл Ууд използва социалните мрежи, за
Коментари Харесай

Защо Еван Рейчъл Ууд се страхува за живота си

По-рано тази година Еван Рейчъл Ууд употребява обществените мрежи, с цел да показа, че преди години е била по отношение на човек, който ѝ е упражнявал физически и душевен тормоз.
 Защо се е самонаранявала Ивън Рейчъл Ууд
Защо се е самонаранявала Ивън Рейчъл Ууд

Актрисата с трагични самопризнания

Преди няколко седмици актрисата застана пред камерата на SELF, с цел да опише повече за прекарванията си. Ууд признава, че към момента не е разкрила името на насилника, тъй като се опасява за живота си. Тя е се обърнала към съответните институции, само че ѝ е било казано, че няма какво да се направи.

Ето за какво избира да не споделя името на насилника си. Споделя обаче прекарванията си, с цел да даде образец на всички дами, които са жертви на сходен тормоз.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Evan Rachel Wood (@evanrachelwood) на Окт 30, 2019 в 1:08 PDT

Еван Рейчъл Ууд признава, че първоначално, когато тормозът е почнал, го е оправдавала, мислейки, че тя е отговорна и го е предизвикала по някакъв метод. Точно това регистрира и като най-голямата неточност на всички дами, жертви на домашно принуждение.

Ууд дава и отговор на въпроса за какво жертвите просто не се махнат и не изоставен насилника си. Според нея, това не е толкоз елементарно, колкото наподобява, тъй като в огромен % от случаите е по-възможно дамата да бъде убита.
 Дакота Джонсън, The Left Ear и подкаста на актрисата за половото принуждение
На кого даде гласа си Дакота Джонсън

Актрисата заема твърда позиция

Има го и моментът, в който насилникът управлява финансите на жертвата си и упражнява тормоз над околните ѝ. Това са все неща, които в множеството случаи стопират дамите. Сега 32-годишната актриса се пробва да възпитава сина си по този начин, че да го направи заслужен мъж.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР