По-рано тази година Келс разкри в своя подкаст с брат

...
По-рано тази година Келс разкри в своя подкаст с брат
Коментари Харесай

Травис Келс казва, че е имал „някой, който играе Купидон“, когато е срещнал за първи път Тейлър Суифт

По-рано тази година Келс разкри в своя подкаст с брат си Джейсън, че не е съумял да се срещне със Суифт, когато е участвал на концерта й на Eras Tour в Стадион Arrowhead в Канзас Сити, Мисури, през юли.

Разказвайки за следствията, 34-годишната сподели пред списанието: „ Определено имаше хора, които познаваше, които знаеха кой съм, в нейния ъгъл [който каза]: " Йо! Знаехте ли, че той идва? " Имах някой да свири на Купидон. "

Изображение: Тейлър Суифт по време на концерта й на Eras Tour в Буенос Айрес. Снимка: AP

Kelce, който играе като тайт енд, добави: „ Тя ми сподели тъкмо какво се случва и по какъв начин имах задоволително шанс да я накарам да протегне ръка. “

Той също разкри членовете на фамилията на Суифт може да са насочили певицата в неговата посока, казвайки: „ Тя евентуално ще ме ненавижда, че споделям това, само че... когато тя пристигна на Ароухед [стадиона на Канзас Сити Чийфс], те й дадоха огромната съблекалня като съблекалня, а дребните й братовчеди правеха фотоси... пред моето шкафче. "

Келси сподели, че по времето, когато се срещнаха за първата си среща в Ню Йорк, те към този момент бяха разговаряли, тъй че той знаеха, че могат да имат „ хубава вечеря “ и усещаха, че „ каквото стане оттова, ще си отиде и оттова “.

Изображение: Тейлър Суифт се смее, до момента в който приказва с бащата на Травис Келс на мача на началника на Канзас Сити

През последните няколко месеци, 33-годишната Суифт беше видяна на трибуните да поддържа Chiefs в редица случаи, което провокира медийни спекулации за връзката им.

И двамата се появиха изненадващо по време на премиерата на сезона на Saturday Night Live предишния месец с присъединяване на Kelce в края на скеч, който се подиграва на тяхната романтика.

Размишлявайки върху вниманието, той сподели: „ Никога не съм се занимавал с това... Но в това време аз не тичам от нищо от това.

„ Проверката, която получава, какъв брой е лупа върху нея, всеки ден, папараци пред къщата й, пред всеки ресторант, в който отива, след всеки полет, тя слиза, и тя просто живее, наслаждавайки се на живота.

„ Когато тя се държи по този начин, по-добре да не съм аз този, който се държи необичайно. “

Прочетете още:

Треньорът на НФЛ се майтапи, че е „ свързал “ артиста със клюки за любовен интерес към Травис Келс

Изображение: Травис Келс разкри връзката си с Тейлър Суифт

В изявлението играчът от НФЛ похвали своята Приятелката, притежател на 12 награди " Грами ", като " радостна " и " гениална " и означи, че споделят сходни полезности.

Той сподели: " Всички знаят, че съм фамилен човек... Нейният екип е нейното семейство.

„ Семейството й прави доста неща във връзка с турнето, маркетинга, наличието, тъй че мисля, че тя също има доста от тези полезности, което е тъкмо в моята алея. "

Тейлър Суифт и Травис Келсе в прегръдка след концерт в Буенос Айрес

Келце даде изявлението, защото гибелта на двама души и обвързваните със здравето болести оставиха почитателите на Суифт ядосани и разочаровани по време на тридневния концерт Рио де Жанейро, част от нейното турне Eras.

Габриел Монгенот Сантана Миломем Сантос, 25, почитател, който е пътувал от централно-западния район на страната, с цел да види Суифт, беше намушкан до гибел на плаж Копакабана към 3 сутринта в понеделник, се споделя в изказване на полицията в Рио.

Това се случи, откакто 23-годишната Ана Клара Беневидес Мачадо се разболя по време на първото шоу на певицата в града в петък и умря по-късно същата вечер в болница.

Феновете също оповестяват за пристъп от мощна горещина, ограбени или попаднали в полицейска акция.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР