По-рано тази година Google обяви партньорството си с компанията iFixit,

...
По-рано тази година Google обяви партньорството си с компанията iFixit,
Коментари Харесай

Вече всеки може да поправя своя Google смартфон

По-рано тази година Гугъл разгласи партньорството си с компанията iFixit, която даде обещание да даде разнообразни ремонтни комплекти за огромна част от смарт телефоните на софтуерната компания. Сега това партньорство към този момент е реалност и всеки искащ може да поръча истински елементи за своето устройство непосредствено от уеб страницата на iFixit.
`Вече

Към момента сходни детайли има за всички смарт телефони от Pixel 2 до последният Pixel 6 Pro. От iFixit обявиха, че ще продължат да усилват инвенторията си и да дават аварийни елементи даже и за последните модели смарт телефони, като да вземем за пример Pixel 6a. Продажбите на детайли за този смарт телефон би трябвало да стартират още тази есен по проект.
`Вече

Клиентите могат да си закупят екрани, акумулатори, камери или пък зарядни портове, както поотделно, по този начин и в ремонтен комплект с нужните елементи за интервенцията. Всички тези съставни елементи, с изключение на батериите са с доживотна гаранция. Батериите разполагат с 1-годишна гаранция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР