По-рано през деня от ГЕРБ обявиха, че тяхната номинация за

...
По-рано през деня от ГЕРБ обявиха, че тяхната номинация за
Коментари Харесай

Васил Терзиев за Хекимян: Опитите на журналисти да влизат в политиката, не са свършили много добре

По-рано денем от ГЕРБ оповестиха, че тяхната номинация за столичен градоначалник ще бъде журналистът Антон Хекимян.

 

Като цяло опитите на публицисти да влизат в политиката, няма да посочвам имена, не са свършили доста добре, сподели Терзиев пред Нова нюз.

 

Той добави, че е в положително въодушевление, тъй като към този момент е разгласен първият сериозен претендент против него.

 

Едно е да общуваш с политици, друго е да се включиш като претендент за кмет на София и то в границите на една седмица. Това отново ни връща към въпроса за подготовката за тази борба.

Радвам се, че за една седмица  (Антон Хекимян) към този момент има екип и визия.

Той е на мнение, че решението за претендент на ГЕРБ е „ ексцентрично “ и ще бъде мъчно претендентът на партията да бъде откъснат от ГЕРБ и „ отпечатъка на партията “, върху София в последните години ръководство.

 

Терзиев е безапелационен, че няма опасения от претендента на ГЕРБ.

„ Не се тормозя от това. За нас от ден едно постоянно в акцията е било по какъв начин да стигнем до жителите, с положителните ни хрумвания. Комуникацията е най-счупеното нещо. Те не усещат, че има с кого да си приказват. Те усещат общината като едно външно тяло “, добави той.

 

Връзки с Държавна сигурност нямам и държа това да не бъде вменявано. Един човек би трябвало да бъде съден по делата му, по компетенциите му “, изясни Терзиев.

Първото нещо, което би споделил на съперника си е: „ Нека по-добрият победи “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР