По-рано потребители съобщиха, че безжичното зареждане в BMW поврежда NFC-чиповете

...
По-рано потребители съобщиха, че безжичното зареждане в BMW поврежда NFC-чиповете
Коментари Харесай

Не само BMW – собствениците на iPhone 15 се оплакват от проблеми с безжичното зареждане в автомобилите на General Motors

По-рано консуматори оповестиха, че безжичното зареждане в BMW поврежда NFC-чиповете в новите iPhone, които дават отговор за функционалностите на Apple Pay и цифровите ключове за колата.

Apple пусна актуализация, която поправя казуса, само че наподобява, че е засегнала и други производители на коли. Собствениците на iPhone 15 пишат в обществените мрежи и на уеб страницата на Apple, че към този момент не могат да зареждат телефоните си в колите Chevrolet, Cadillac и Buick.

Един от потребителите споделя, че неговият iPhone 15 Pro Max работи „ безупречно “ в 2022 Chevy Silverado 2500 High Country — до момента в който устройството не се е актуализирало до iOS 17.1. Сега телефонът се зарежда единствено „ 5-10 секунди “.

За сходни проблеми оповестиха и други притежатели на 2023 Chevy Bolt EUV, 2023 Chevy Traverse, 2024 Buick Encore GX Avenir и Cadillac XT6. Междувременно, други консуматори в мненията пишат, че моделите iPhone 14 Pro Max и iPhone 15 без актуализацията на iOS 17.1 не престават да се зареждат обикновено в техните коли.

„ Моят iPhone 12 Pro Max работи съвършено в 23 Chevy Traverse “ — написа консуматор в Reddit. „ Преминах на iPhone 15 Pro Max преди към 6 седмици и функционалността работи по същия метод, както е разказано в другите истории: зарежда се няколко секунди и по-късно стопира. “

Представител на General Motors споделя в изказване за The Verge, че компанията е наясно с проблемите и ги проверява. От Apple към момента не са коментирали обстановката.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР