По-рано днес Софийската районна прокуратура повдигна обвинения на директора на

...
По-рано днес Софийската районна прокуратура повдигна обвинения на директора на
Коментари Харесай

Иванов: На някакъв шеф на ГДБОП е повдигнато обвинение, за какво да коментирам, не знам за какво е

По-рано през днешния ден Софийската районна прокуратура повдигна обвинявания на шефа на ГДБОП Калин Стоянов
„ На някакъв началник на ГДБОП е повдигнато обвиняване, защо да разясня, не знам защо е “. Така съпредседателят на „ Демократична България “ в оставка Христо Иванов разяснява в коридорите на Народното събрание пред публицисти повдигнатото обвиняване на шефа на ГДБОП Калин Стоянов по тази причина, че е оказвал напън върху магистрати по аферата „ Хемус “.

Нека да се срещна със случая и с фактологията, настоя Иванов, като се пошегува с медиите да измислят и да питат за нещо друго.

По-рано през днешния ден Софийската районна прокуратура повдигна обвинявания на шефа на ГДБОП Калин Стоянов за опит за склоняване на прокурор да наруши свое служебно обвързване по проблема „ Хемус “.

На комисар Стоянов е изпратена призовка за предявяване на направеното разпореждане за привличане към наказателна отговорност. На обвинения е взета мярка за неотклонение „ подписка “.

Още при започване на следствието наблюдаващите прокурори се оплакаха, че Калин Стоянов им е оказвал напън, като задачата била на обвинения по аферата Борислав Колев да бъде позволено да напусне страната. Тогава от ГДБОП дадоха отговор, че обвинителите отказвали да разпитват лицето, което било готово да разкрие пред тях схемата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР