По принцип няма от какво да се оплаквам в живота.

...
По принцип няма от какво да се оплаквам в живота.
Коментари Харесай

„Докато не направиш ДНК тест, кракът ти няма да стъпи в този дом“, развика се мъжът ми

По принцип няма от какво да се окайвам в живота. Имам прелестно семейство и положителни деца. Големият наследник е на 4 години, а дъщерята е единствено на няколко месеца. В кариерно отношение също съумях да се осъществявам. Дори в отпуск по майчинство работя отдалечено.

Преди няколко дни компютърът ми се срина. Естествено, не мога да работя без него. Пиша разнообразни публикации за уеб страници, тъй че може да се каже, че е моят работен инструмент. А няма по какъв начин да седнал съм без работа.

Съпругът ми не знае по какъв начин да го ремонтира. Ако занеса компютъра си в сервиз, би трябвало да изчакате най-малко седмица. Не ме удовлетворяваха такива периоди.

Реших да се обадя на мой съученик, който ремонтира разнообразни уреди. Той се интересуваше от този бизнес още от учебно заведение, тъй че има задоволително опит. Не желаех да диря различен занаятчия и да пожертвам, по тази причина му се обадих.

Ангел дойде с торта. Замръзнах, когато го видях, тъй като той въобще не се беше трансформирал през годините. Същият майтапчия!

Когато мъжът ми се прибра от работа, поканих всички да вечеряме дружно. Мъжете си пийнаха на срещата, а под въздействието на алкохола им се развързаха езиците. Ангел стартира да споделя в детайли на брачна половинка ми за ученическите си дни.

И да, той също описа за това, че сме били гаджета, макар че мъжът ми нямаше визия за нея.

Когато синът ми дотича в кухнята, Ангел се усмихна.

И сподели:

– Какъв красавец! Само че нещо не е вашата порода. Мисля, че той най-вече наподобява на мен. Същият рус синеочко!

Естествено, лицето на брачна половинка мигновено се промени. Напрежението нарастваше всяка минута. Опитах се да сменя тематиката, само че към този момент беше безсмислено.

Ангел поправи компютъра. Не взе пари. Но когато си потегли, брачният партньор ми спря да ми приказва. Той даже не спа в едно легло с мен. Изобщо не разбрах какво се случва и желаех да поговорим

— Излизахте ли дружно след учебно заведение?

Усмихнах се и му отговорих:

– Разбира се, че не! Не сме се виждали повече след учебно заведение!

И тогава брачният партньор ми направи такова обвиняване, че просто онемях. В този миг цялата ни фамилна идилия рухна.

– Ти знаеш. Синът ни в действителност наподобява повече на Ангел. Има ли блондини в нашето семейство? Струва ми се, скъпа, че си решила да ме направиш рогоносец?

Бях доста смутена да чуя такива жестоки думи от устата на обичания човек.

„ Няма да ме видиш още веднъж, до момента в който не направиш ДНК тест! “ – развика се той и стартира да си събира движимостите.

Каза, че ще живее при родителите си, до момента в който не направя ДНК тест. Изключи телефона си и просто изчезна.

Цяла нощ плаках. Изобщо не чаках такова развиване на събитията.

Принципно взех решение да не върша никакви проучвания. Много добре знам кой е бащата на детето ми. Доверието в нашето семейство беше изгубено, тъй че не виждам смисъл да избавям този брак.

Не съм ли права?

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР