По принцип Крис Прат е сред харесваните актьори в Холивуд

...
По принцип Крис Прат е сред харесваните актьори в Холивуд
Коментари Харесай

Един за всички, всички за Крис Прат

По принцип Крис Прат е измежду харесваните артисти в Холивуд и има много фенове, само че това не значи, че нещата могат бързо да се трансформират.
 Крис Прат, кубчето на Рубик и с какво се похвали артистът
За какъв брой време Крис Прат се оправя с кубче на Рубик

Актьорът може да реди и кубчета

Според Entertainment Weekly, преди няколко дни в Twitter е почнало гласоподаване за това кой Крис би трябвало да си отиде, визирайки Крис Хемсуърт, Крист Прат, Крис Пайн и Крис Евънс . И от задявка се е трансформирало в нещо по-сериозно, което е вкарало Прат в пакост.

За няколко дни той се е трансформирал в черната овца, като множеството хора са дали своят вот за него поради политическите му визии. А и поради изявената поддръжка на артиста по отношение на черква, която е срещу LGBTQ+ общността.

One has to go.
— Amy Berg (@bergopolis)
Очевидно на хората не им е харесало, че Крис Прат посещава черква с хомофобски разбирания. В него отбрана обаче доста бързо са се притекли Робърт Дауни Джуниър , Джеймс Гън и Зоуи Салдана .

В обществените мрежи и тримата са разгласили обръщения, с които да покажат, че сътрудника им не е неприятен човек и не трябва да бъде нападан. Робърт Дауни написа в Instagram, че Прат е християнин, посещава черква и в това няма нищо неприятно.

на Окт 20, 2020 в 2:53 PDT

Железния човек даже приканва хората, които го атакуват и имат проблем с това, да си изтрият профилите в обществените мрежи и да поработят върху себе си. Ето на това му се споделя много сериозна поддръжка.
 Крис Прат, Катрин Шварценегер и раждането на първото им дете
Арнолд Шварценегер стана дядо

Честито на младите родители!

Отново в обществените мрежи обаче консуматори са забелязали, че други артисти, които са се снимали във филми на Marvel, като Бри Ларсън, Зендая и Теса Томпсън не са получили такава поддръжка, когато са били унизени в интернет.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР