По принцип бях решил да не се изказвам по темата,

...
По принцип бях решил да не се изказвам по темата,
Коментари Харесай

Божидар Лукарски за войната в Украйна: Все едно да избираш между дънково яке и ватенка

" По принцип бях решил да не се изричам по тематиката, само че то няма по какъв начин... Та: правилно, Съединени американски щати също са империя и постановат своите ползи силово! Но не ги постановат директно на съседите си! Защото чух причини от вида на " 45% от украинците желаят да са част от Русия... " Мили другари, единствено да ви осветля - 100% от мексиканците желаят да са част от Съединени американски щати! Или " в Украйна даже президента им приказва на съветски "! Ами и в Канада президентът приказва на британски! ", показа някогашният министър на стопанската система Божидар Лукарски.

Той изрази позицията си в профила си във Facebook. Лукарски, който е и някогашен водач на Съюз на демократичните сили, от известно време живее зад граница, направи и съпоставяне за избора на страна от някои хора.

" Ако използван дебилното българско мислене, би трябвало американската войска да окупира незабавно Канада! Защото по вашата логичност, благи ми дебили, имат цялостно право - въпреки всичко континентът се назовава " Северна Америка ", не " Северна Канада " (то не, че има Южна, де..)

Но в последна сметка, даже и да приема всички аналогии за двете империи, въпросът опира до това, на чия страна на цивилизацията си: дали искаш децата ти да учат в американски или западноевропейски университет или магията на МГУ им дава по-велик късмет за реализация?!

Или дали, леейки сополиви сълзи на съветската телевизия и пропагандата за " Зеленски - нацист ", (който, господа дебили дори не знаехте, че е евреин!), не си давате сметка, че избирате сред дънково яке Levi`s/маратонки NIKE или ватенка/гумен ботуш!

Говоря за децата ви, вие сте, явно, неспасяем случай! ", приключи Лукарски.
ТЕМА преди 5 минути 22 преди 16 минути 349 преди 23 минути 452
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР