По повод връщането на мандата от Има такъв народ“ стана

...
По повод връщането на мандата от Има такъв народ“ стана
Коментари Харесай

Иван Бакалов: Стана ясно, че Слави Трифонов няма намерение да става премиер

По мотив връщането на мандата от „ ИТН “ стана ясно, че:
– Слави Трифонов няма желание да става министър председател. Всички, които се вълнуваха – Ама каааак, Слави ли ще ни бъде министър председател!?, могат да се успокоят.
 Иван Бакалов: Всички се пробват да си измият ръцете с ИТН Иван Бакалов: Всички се пробват да си измият ръцете с " ИТН "
" Вълненията, че партията " ИТН " не ще да прави държавно управление, не ще да ръководи, са като вълненията, че президентът Радев ни...
– Жена икономист и международен първенец по шах, каквато предлага за министър председател „ ИТН “, е по-добър избор от пожарникар телохранител от мутренски групировки (по-този въпрос някои считат, че мутрата е по-добър вид, само че не са мнозинство).
– Възмущението, което се лееше от симпатизанти на „ Демократична България “ против партията на Слави прерасна в страдание, че тя няма да прави държавно управление. Що по този начин? Защо не се възмутиха, че „ Демократична България “ разгласи поддръжка за държавно управление с мандата на „ ИТН “, ами безшумно потриват ръце различен да вади въглените от огъня?
– Кой е срещу нови избори и се е хванал като удавник за сламка за държавно управление на „ ИТН “ с 51 депутати в Народното събрание?
– Нови избори дават късмет на всеки – и Борисов се надява да качи резултата, и „ Демократична България “, и „ ИТН “, и Българска социалистическа партия, и патрЕотите, и „ Възраждане “. И Божков даже. Избори нагъсто са нещо особено в доста страни в последните години (в Испания 4 пъти за 4 години, в Израел 4 пъти за 2 години, във Англия и т. н.).
 Историк: Всичко или нищо - това е тактиката на Слави Трифонов Историк: Всичко или нищо - това е тактиката на Слави Трифонов
" Всичко или нищо. Това е тактиката на Слави От една страна, отводът на Има Такъв Народ да предложи държавно управление е добър ход. Това е ясна поръчка,...
– След Борисов ще има няколко преходни държавни управления и избори съвсем всяка година най-малко още три пъти. Такива са следствията от мафиотското ръководство.
Автор: Иван Бакалов
Източник: e-vestnik
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР