По повод Световния ден на околната среда – 5 юни,

...
По повод Световния ден на околната среда – 5 юни,
Коментари Харесай

РИОСВ – Шумен и Басейнова Дирекция „Черноморски район” обявяват традиционния конкурс „Мисли зелено – пази природата“

По мотив Световния ден на околната среда – 5 юни, Регионална инспекция за опазване на околната среда – Шумен и Басейнова Дирекция „ Черноморски регион ” афишират своя обичаен конкурс „ Мисли зелено – пази природата “.

В него могат да се включат групи от възпитаници и деца от школи и екологични кръжоци, които да презентират по най – автентичен метод екологична самодейност, извършена през образователната 2021 година – 2022 година Ще се правят оценка и класират само екипни планове. Срокът за изпращане на презентации или фотоси с описания е до 25 юни. Могат да вземат участие възпитаници от Варна, Шумен, Добрич и Търговище.

Конкурсните материали би трябвало да съдържат информация за участниците, възраст, местоживеене и образователно заведение, както и телефонен номер за противоположна връзка. Те могат да се изпращат в период не по-късно от 25 юни 2022 година на един от следните адреси:
Регионална инспекция за опазване на околната среда – Шумен: гр. Шумен 9700, ул. „ Съединение “ № 71, ет. 3
БДЧР: гр. Варна 9000, ул. „ Ал. Дякович “ № 33
За Конкурса
или на електронните пощи на Регионална инспекция за опазване на околната среда – Шумен: [email protected]. и на БДЧР: [email protected].
Експертно жури ще дефинира спечелилият в състезанието, а класирането ще бъде оповестено на 5 юли. Предметни награди и грамоти за първо, второ и трето място чакат най-атрактивните планове.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР