По повод последното изказване на инж. Митко Димитров за изпълнителите

...
По повод последното изказване на инж. Митко Димитров за изпълнителите
Коментари Харесай

Интригата между Пайнера и Андреа се заплита

По мотив последното изявление на инж. Митко Димитров за изпълнителите (бивши и настоящи) - няколко обстоятелството потресоха меломаните.

Едно от тях се отнасяше до една от настоящите певици в каталога на компания „ Пайнер “ - ДесиСлава. Как тя опитвала безрезултатно да се осъществя, правила е телевизия, пробвала и на открито, само че в последна сметка нищо не й се е получило и по какъв начин тя с подвита опашка се върнала във компанията. „ Много е грозно да се приказва по този начин за сегашен реализатор, само че очевидно липсва почитание “, разясняват почитателите.

Другото изявление обаче е по-интересно. Става въпрос за Андреа, която даже и без „ Пайнер “ си остана на позицията, която е. Продължава да получава оценки от прилежащите страни, които не просто не стопират, а се усилват! А какво в действителност сподели шефа на „ Пайнер “ за Андреа?

„ За мен това е едно болно въображение. Нейните обвинявания и упреци са толкоз неоснователни, а и нямат никаква логичност. Претенциите й са, че съм бил окупирал пазара и съм блокирал нейните участия отвред, което е повече от неуместно. Да не приказваме, че въобще не съм се и интересувал от нейното развиване “.

Интересен е обстоятелството, че Андреа в никакъв случай НЕ е казвала сходно нещо! Ето какво показа Андреа пред близки, във връзка изявлението на инж. Митко Димитров:

„ Аз не съм потресена какво е споделил за мен. Потресена съм от обстоятелството по какъв начин се изрича за певица, която носи доходи във компанията му - ДесиСлава! Само не знам кой плюе там, където е ял.. Като той дори яде, като го прави! Никъде не съм споделила, че ми стопира участията. Май се получава, че виновен негонен бяга.. "

Източник: hotArena
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР