По повод Деня на Земята – 22 април, екоинспекцията в

...
По повод Деня на Земята – 22 април, екоинспекцията в
Коментари Харесай

Смолян постави метално сърце за събиране на пластмасови...

По мотив Деня на Земята – 22 април, екоинспекцията в Смолян сложи железно сърце за събиране на пластмасови капачки. Металната структура, намираща се пред постройката на инспекцията, е самобитен апел за понижаване на замърсяването от пластмасови боклуци в името на благотворителна идея, която Регионална инспекция за опазване на околната среда – Смолян подкрепя за втора поредна година, сподели шефът на екоинспекцията Екатерина Гаджева.

От екоинпекцията завършват трета акция за събиране на пластмасови капачки, проведена с Професионална гимназия по техника и технологии и Регионален център за поддръжка на процеса на приобщаващото обучение – Смолян, само че събирането на пластмасови капачки продължава.

Тазгодишните начинания на Регионална инспекция за опазване на околната среда – Смолян във връзка Деня на Земята, стартираха на 20 март с оповестяването на благотворителната акция. През април инспекцията провежда 3 просветителните начинания с деца, а специалисти се включиха в акция по залесяване и бяха жури в две екологични надпревари, проведени от ОУ „ Иван Вазов “ и Профилирана природо-математическа гимназия “Васил Левски “ Смолян.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР