По последна информация четири автобуса с украинци, които искат да

...
По последна информация четири автобуса с украинци, които искат да
Коментари Харесай

Консулът на Украйна в Пловдив: Целият свят гледа един сеир

По последна информация четири рейса с украинци, които желаят да изоставен страната, пътуват към Киев. Това заяви за Plovdiv24.bg консулът на Украйна в Пловдив. По думите му, нищо повече не се оповестява от съображения за сигурност. Няма информация в консулството в Пловдив и какъв брой души ще пожелаят да дойдат в града под тепетата.

“Колкото дойдат, ще ги посрещнем, няма да останат на улицата, ще ги настаним. Хотели бол. За административните процедури, щом дойдат ще го мислим, няма да ги върнем ", сподели още Георгиев и продължи:

“Въпросът е, за какво се случва всичко това. Цялата международна общественост гледа един сеир. За мен това, което става в Украйна, е сеир и насмешка. Само едни голи обещания, които непрестанно се дават, само че общото усещане е, че това е сеирджийска работа. Уж взеха решение нещо, само че това са единствено някакви обещания, които ще дадат отражение следващата година най-рано.

На процедура, украинският народ е самичък. На процедура, всичко е блокирано. Един камион не може да пътува за Украйна и за Русия, това е! Бизнесът от през вчерашния ден спря! Блокирани са транспортните потоци от през вчерашния ден, а това ще се отрази на всички ни. Мечката като играе при комшията, нещата не са положителни и за нас! Това е действителното, което става! Всичко друго са единствено обещания ".

Според консулът на Украйна в Пловдив, изходът от обстановката е единствено един - да се сяда на масата на договарянията. Но по време на договаряния, на силата би трябвало да се покаже мощ. “Покажеш ли уязвимост, ти си от долната страна. По-силният в тази ситуация е този, който демонстрира мускули. А нашите, с тези меки кълки… ", разяснява още Георгиев.

Според него, нашето държавно управление също се държи “меко и по никакъв начин ". “Трябва да окажат действителна помощ, под разнообразни форми. Когато съседът има потребност, ти би трябвало да му окажеш помощ, а освен да обещаваш нещо мъгляво. А по какъв начин да го създадат? Аз не мога да давам ум. Те по тази причина са държавници ", сподели още.

Той напомни, че довечера украинските жители се събират до Централна поща в Пловдив на протестен протест, от 18.00 часа. Очакват се и доста българи за поддръжка.

" Протести против това безумство има и в Русия, и освен ", разяснява още консулът на Украйна в Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР