По почивки на екзотични места хукна голяма част от родния

...
По почивки на екзотични места хукна голяма част от родния
Коментари Харесай

Родните звезди отлетяха на топло!

По почивки на екзотични места хукна огромна част от родния елит. На българските ВИП персони не им се мръзне в България, където температурите към този момент са под нулата. И вземат решение да забегнат за някоя топла дестинация.

Първи за слънчева страна забегна

семейство Джаферович.

 

Ваня и Жени прекараха празниците в Страната на неограничените благоприятни условия - Съединени американски щати. Семейството избра да се наслаждения на слънчева Коледа във Флорида. Бившият футболист и неговата половинка не стопираха да се забавляват в Америка. И ежедневно разглеждаха забележителностите на щата, като, несъмнено, отмарят справедливо в басейна. Семейството посети и един от хотелите на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп. Джаферович зарадва децата си, като ги заведе в „ Дисниленд “. Оказва се, че таткото е останал отчаян от видяното.

„ 12 часа очакване за общо 20 минути наслаждение, ето това е „ Дисниленд “, споделя усещанията си Ваня.

Друга известна персона също събира загар зад Океана.

 

Нина Николина

се радва на жаркото слънце в Маями. С кого е певицата, тя не споделя и ни остава да гадаем. Николина всеки ден се изляга на един от плажовете в американския град. Нина е на обиколка в Съединени американски щати и ще остане там още няколко дни. Пътуването е планувано, като тя има лист с местата, които би трябвало да посети.

На най-екзотичната дестинация е

Биляна Йотовска .

Моделката и брачният партньор й Митко Димитров се радват на жегите на остров Мавриций. В африканската страна фамилията посети един от най-големите зоопаркове в света. Йотовска даже се похвали, че е нахранила жираф.

Фолкдивата

Преслава

реши да си почине след тежките за нея празници. Обикновено към Коледа и Нова година певиците са най-натоварени с участия. И откакто минават, Преси и половинката й Павел са на екскурзия в Тайланд. С нея е й наследничката им Паола. Семейството отсяда в един от най-тузарските хотели в Пукет. В един от дните отскочиха до една от най-големите скулптури на Буда в страната.

Антония Петрова

не отпътува за нова дестинация, а заложи на класиката Малдиви. Миската и брачният партньор й посрещнаха Нова година на една от най-популярните дестинации по света. Синът на Петрова се научава да плува, разкри щастливата майка. Антония и мъжът и се гмуркат с акули. „ Ходихме на карнавал на плажа! Бест се научи да яде суши с пръчки в обичания ни японски ресторант и още доста приятни моменти, а са минали едвам 5 дни от годината ”, споделя Петрова.

Певецът Миро

също е на райското кътче на Малдивите - изпълнителят се гмурка. „ За пръв път гo върша “, призна участникът от последния сезон на „ Маскираният артист “. На острова Миро означи доста значим ден от живота си – той чества 3 години, откогато е изтрезнял, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР