„По отношение на ковид е много ясно, че е пандемия,

...
„По отношение на ковид е много ясно, че е пандемия,
Коментари Харесай

Проф. д-р Иво Петров: Моето цяло семейство е ваксинирано, тъй като аз вярвам в науката, вярвам във ваксините

„ По отношение на коронавирус е доста ясно, че е пандемия, само че не би трябвало да забравяме, че сърдечно-съдовите болести също са пандемия - това сподели в предаването „ Говори в този момент " по Българска национална телевизия проф. Иво Петров.

Един от главните заключения е, че тази симбиоза в отрицателното - сред коронавирус и сърдечно-съдовите болести е още по-неблагоприятна. Основният риск на усложнените пациенти се води от сърдечно-съдовите болести. Затова системата и експертите би трябвало да бъдат подготвени за този сюжет ".

Трябва да има синергия сред специалностите, с цел да може съответният пациент да бъде лекуван съответно, това беше един от изводите на нашата конференция, показа кардиологът.

Има протоколи, които защищават от затруднения, в това число и тромбогенни затруднения, тъй че в този аспект сме напред в разбирането на физиологията на болестта и можем да реагираме съответно, добави още Иво Петров. „ Колеги от разнообразни специалности нагледно казано „ дават наряд " в отделенията по коронавирус. Ние най-често оказваме помощ, изключително когато имаме пациент, който се е усложнил сърдечно-съдово. Науката напредва с бързи крачки напред - това е може би позитивното в цялото това неприятно време ".

Германия, по собствен инстинкт за самозапазване се пробва да запази хората, които й оказват помощ - по тази причина вкарва наложителното имунизиране на лекарите, счита професорът. „ Не можем да си позволим да губим лекари и учители. За страната са извънредно значими лекарите и учителите ".

Държавата би трябвало да се ръководи като личен дом, т.е. тези, които са виновни за тази страна би трябвало да я ръководят като личен дом, базирайки се на препоръките на специалистите и експертите, в умозаключение сподели Петров. „ Моето цяло семейство е имунизирано, защото аз имам вяра в науката, имам вяра във имунизациите. Така би трябвало да се ръководи страната в този сериозен миг ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР