По някакви неведоми пътища Божии, Джейк Пол вече почти се

...
По някакви неведоми пътища Божии, Джейк Пол вече почти се
Коментари Харесай

Ще си изпроси ли Джейк Пол мач с Конър Макгрегър

По някакви неведоми пътища Божии, Джейк Пол към този момент съвсем се е преквалифицирал от ютюбър на боксьор.
 Клариса Шийлдс, Джейк Пол и заканата на боксьорката към ютюбъра
Боксьорката, която се закани на ютюбър

Този дали няма отнесе сериозен бой от жена...

Той съумя да запише две победи и самочувствието му скочи до небето. Даже май излезе от атмосферата, тъй като след втория си мач против някогашния баскетболист Нейт Робинсън се закани да смаже и Конър Макгрегър .

Ирландецът, от който последно чухме, че се отхвърля от ММА, може и да не е обърнал внимание на заканата на Пол в началото, само че е напълно евентуално скоро да го направи.

Причината е, че Джейк Пол предизвика по безусловно всевъзможен метод Макгрегър в обществените мрежи. От фотоси, на който демонстрира междинен пръст и е отбелязал ирландеца, до словесни излияния.

В профила си в Instagram ютюбърът разгласява видео, в което споделя, че хората му са отправили оферта на Конър Макгрегър в размер на 50 милиона $ . Но вкарва в деяние и огромната си уста, наричайки спортиста " ирландски страхливец ".
 Джейк Пол и оръжията, които федералните са конфискували от имението му
Какво откриха федералните в дома на Джейк Пол

Ютюбърът още веднъж е сгазил лука

Замесва даже половинката му, казвайки, че Макгрегър заслужава нещо много по-добро от нея. Пол твърди, че ирландецът отхвърля и дуела, и парите, тъй като го боязън да не загуби от ютюбър.

Дори физически атакува един от доближените хора на Конър Макгегър - Дилън Денис. Той обаче не резервира безмълвие и попита почитателите си в обществените мрежи дали да се изправи против Джейк Пол.
 Флойд Мейуедър, Логан Пол и боксвият мач сред двамата
Флойд Мейуедър в действителност ще се бие против ютюбър

Очевидно е, че няма невъзможни неща

В последна сметка, досега разгласен дуел няма, само че сме сигурни, че не след дълго и това ще се случи, тъй като става въпрос за доста пари.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР