По неизвестна причина обаче Анита се връща при Димитър, а

...
По неизвестна причина обаче Анита се връща при Димитър, а
Коментари Харесай

Убитата от съпруга си перничанка го напуснала с децата, но след това се върнала


По незнайна причина обаче Анита се връща при Димитър, а към 4.30 часа тази нощ губи живота си. Съпругът й е намушква с нож, след което изхвърля облеклата й в резервоар за боклук край блока на улица " Юрий Гагарин ". Дъщерите им не са били в жилището, те останали да живеят при баба си и дядо си.

Съседи описват, че в фамилията от години имало кавги. При един от тях 41-годишният мъж се прострелял с газов револвер, съобщи Нова телевизия. Преди години Димитров претърпял случай и поради това са проведени благотворителни акции, като точно събраните средства са били в основата на абсурда сред съпрузите. 

" Той беше потърпевш и събирахме пари. Викаме му Мите Миньореца, тъй като е почитател на локалния футболен тим. Лоша работа, покруса. Сега, тези деца - те са към 14-15 годишни...Не знам ", сподели комшия на фамилията. 

На Димитър Димитров е повдигнато обвиняване по член 115 от Наказателния кодекс - за съзнателно ликвидиране - и той е оставен в ареста за 72 часа по решение на наблюдаващия прокурор. Тялото на убитата жена е превозено за аутопсия в Съдебна медицина.

Предвиденото в закона наказване за осъщественото ликвидиране е от 10 до 20 години " отнемане от независимост ". От прокуратурата в Перник допълниха, че ще изискат от съда налагане на най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР