По настояване на кмета Павел Михайлов община Родопи“ започва процедура

...
По настояване на кмета Павел Михайлов община Родопи“ започва процедура
Коментари Харесай

Разкриват нова група в детската градина в Кадиево


По гледище на кмета Павел Михайлов община „ Родопи “ стартира процедура по откриване на нова група в детска градина  " МИР " в село Кадиево. Сега в градината действат две групи. В едната са обхванати децата в яслена възраст. Останалите записани деца се образоват дружно в сборна група. 

„ Недопустимо е  деца от разнообразни възрасти да са дружно в една група.  Обучението и възпитанието в такава среда  е мъчно и неефективно. Затова реших, че ще бъде разкрита още една група за децата от предучилищна възраст “, мотивира предлагането си кметът Павел Михайлов.

Кметът посети детското заведение, дружно със заместник-кметовете Емилия Иванова и Борислав Инчев, кмета на Кадиево Лиляна Петрова и шефа на градината Галя Павлова.

„ Ще бъдат ремонтирани две от санитарните пространства за децата и ще оправим метода пред входа на детската градина “, коментира Михайлов след огледа.

В Кадиево кметът направи ревизия на детските уреди, които към този момент радват най-малките поданици на селото. В двора на детска градина „ Първи юни “ с изключение на пързалката, която има и просветителна част, са сложени люлка и пъзел.

„ Децата са доста щастливи и към този момент играят в безвредна среда “, благодари за придобивката шефът на градината Галя Павлова.

Обиколката на кмета Павел Михайлов продължи към пенсионерския клуб, където стартира ремонт на сградата след съответните закoнови процедури. Течове унищожават помещението, което е място за събиране на най-възрастните поданици на Кадиево.

В напрегнатото си ежедневие  кметът не пропусна да посети и празника на пенсионерския клуб в село Крумово, които се събраха, с цел да отбележат Международния ден на възрастните хора.

„ Бъдете живи и здрави, благословени и дълголетни! “, отправи привет Михайлов. Той напомни, че по негова самодейност, тази сряда членовете на всички пенсионерски клубове на територията на обитаемоте места от общината ще се съберат дружно, за да  отбележат уместно своя празник.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР