По моя покана с Десислава Атанасова проведохме среща с министъра

...
По моя покана с Десислава Атанасова проведохме среща с министъра
Коментари Харесай

Има 60 млн. лева във Фонда за бедствия и аварии, увери Асен Василев

" По моя покана с Десислава Атанасова организирахме среща с министъра финансите и заместник-министъра на вътрешните работи във връзка бедствията по Южното Черноморие. Чухме и изслушахме отчета на кмета на Царево. Набелязахме задоволително ограничения и средата както по линия на законодателната власт и по бъдещия бюджет, само че и в този момент ”. Това съобщи Йордан Цонев, ръководител на Бюджетна комисия в Народно събрание, съобщи БГНЕС.

Може да се изненадате от ниската цена на оборудването за нанагорнище на стълби за инвалиди, която ще видите през 2021 година

" В признатия бюджет увеличихме фонда за бедствия и повреди, тъй че средства има. Има 12 моста, които би трябвало да бъдат оправени за 20-30 млн. лева Във фонда има 60 млн. ”, това съобщи и финансовият министър Василев. Относно бъдещия бюджет 2024 година ще има специфичен фонд, който да е целогодишен, с цел да има предварителна защита още преди да са се случили бедствията ”, сподели още Василев.

Заместник- министърът на вътрешните работи Стоян Темелакиев разясни, че при първа опция когато е налице конкретика, за не повече от 10 дни ще се събере комисията и ще вземе решения. " В резултат да се възстановят вредите ”, добави още Темелакиев.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР